Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124056037<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Віннікова В.О. 
Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / В.О. Віннікова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 18 с. — укp.

Досліджено вплив дієтичної домішки "Гемовітал", що містить гемове залізо, на формування якості хліба житньо-пшеничного та пряників заварних, що задовольняють потреби споживачів. Впроваджено новий товарознавчо-технологічний показник якості дієтичної домішки "Гемовітал" - співвідношення форм гемоглобіну. Доведено, що для забезпечення її світло-коричневого з червоним відтінком кольору та біологічної цінності вміст двовалентного заліза від загальної кількості гемового заліза має становити 50 %. Визначено чинники, що впливають на якість дієтичної домішки з харчової крові. Досліджено показники якості дієтичної домішки "Гемовітал" за різних умов і термінів зберігання. Встановлено раціональну масову частку введення дієтичної домішки "Гемовітал" у рецептури хліба житньо-пшеничного та пряників заварних. Вивчено показники якості борошняних виробів, що містять дієтичну домішку "Гемовітал", визначено можливості її використання з метою формування асортименту борошняних виробів протианемічної спрямованості. Здійснено апробацію запропонованих технологій за виробничих умов. Встановлено економічну ефективність впровадження нових видів борошняних виробів у виробництво.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32 +
Шифр НБУВ: РА356385


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського