Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Шидакова-Каменюка О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ДС92148 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 320 арк. - арк. 165-190Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА344483 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА725327 Лисюк, Галина Михайлівна. Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів [Текст] : навч. посіб. / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 144 с. : табл. - Бібліогр.: с. 141. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-118-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА726670 Лисюк, Галина Михайлівна. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 145 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-144. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-141-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Фоміна, Ірина Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА786078 Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : навч. посіб. / [Лисюк Г. М. та ін.] ; за ред. проф. Г. М. Лисюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 201 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 186-187. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-326-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Нєміріч, О. В.; Дьяков, О. Г.; Лисюк, Галина Михайлівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА840807 Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посіб. / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за ред. проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Бровін О. В. [вид.], 2019. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-277. - 300 прим. - ISBN 978-617-7738-55-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Кабасова, К. Р.; Болховітіна, О. І.; Брикова, Т. М.; Самохвалова, Ольга Володимирівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА865237 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів [Текст] : монографія / [О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, О. І. Болховітіна] ; Дніпров. нац. ун-т ім. Олеся Гончара, Держ. біотехнол. ун-т. - Дніпро : Ліра, 2023. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 159-186. - 20 прим. - ISBN 978-966-981-723-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Новік, Ганна Вікторівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара; Державний біотехнологічний університет (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|