Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (29)
Пошуковий запит: (<.>U=Л86-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.
ДС48609
Свидло, Карина Владимировна.
Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС67450
Ратушенко, Антоніна Тарасівна.
Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ратушенко Антоніна Тарасівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 141 арк.+ дод. - арк. 121-141

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС74892
Яценко, Володимир Миколайович.
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Яценко Володимир Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 209 арк. - арк. 159-171

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС99541
Кудрявцев, Владимир Николаевич.
Усовершенствование процесса обработки арахисового сырья электромагнитным полем сверхвысокой частоты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кудрявцев Владимир Николаевич ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2006. - 211 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 151-163

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
 Л915 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА289964
Свідло, Каріна Володимирівна.
Технологія збивної продукції з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА292805
Свідло, Каріна Володимирівна.
Технологія збивної продукції з використанням натрій- карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА347812
Кудрявцев, Володимир Миколайович.
Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кудрявцев Володимир Миколайович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2006. - 15 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
 Л915 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА312155
Ратушенко, Антоніна Тарасівна.
Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ратушенко Антоніна Тарасівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2001. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :

9.
РА319567
Яценко, Володимир Миколайович.
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Яценко Володимир Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА642886

Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов [Текст] / Ф. В. Перцевой [и др.]. - Д. : Пороги, 2003. - 201 с. - ISBN 966-525-395-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перцевой, Федор Всеволодович; Фощан, Андрей Леонтьевич; Савгира, Юрий Алексеевич; Гринченко, Ольга Алексеевна; Пивоваров, Павел Петрович

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА693228
Скокан, Людмила Евгеньевна.
Микробиология основных видов сырья и полуфабрикатов в производстве кондитерских изделий [Текст] : монография / Л. Е. Скокан, Г. Г. Жарикова. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 148 с. - Библиогр.: в конце разд. - ISBN 5-94343-110-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Жарикова, Галина Григорьевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА448676
Коркач, Ганна Володимирівна.
Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Коркач Ганна Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2021. - 40 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
В358735/2
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського