Пошуковий запит: (<.>U=Л865-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС56623 Завадинская, Елена Юрьевна. Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Киевский государственный торгово-экономический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС81535 Чуйко, Андрей Николаевич. Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л. - Библиогр.: л. 242-268Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС102379 Денисенко, Тетяна Миколаївна. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС103020 Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС59369 Черная, Нина Викторовна. Технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сорговой муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Черная Нина Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 334 л. - л. 186-209Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС59271 Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС96742 Макарова, Ольга Васильевна. Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий на основе композитных смесей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Васильевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 288 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 174-214Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА340883 Макарова, Ольга Василівна. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА351027 Денисенко, Тетяна Миколаївна. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА349039 Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 39 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА359943 Столярчук, Валентина Миколаївна. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Столярчук Валентина Миколаївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА301941 Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА302239 Чорна, Ніна Вікторівна. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чорна Ніна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА299747 Завадинська, Олена Юріївна. Розроблення технології листкового тіста та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням мікробного екзополісахариду ксантан [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинська Олена Юріївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА327887 Чуйко, Андрій Миколайович. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | Р109848 Розрахунок витрати сировини у рецептурах на борошняні кондитерські вироби [Текст] : i-158.00389676.002-2004: інструкція: чинна від 2004-03-01 / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2004. - 47 с.: табл. - Бібліогр.: с. 46Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л. А (розроб.); Державний департамент продовольстваОб'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА693231 Могильный, Михаил Петрович. Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) [Текст] / М. П. Могильный, Е. В. Шрамко. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 230 с. - Библиогр.: с. 193-194. - ISBN 5-94343-123-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шрамко, Елена Васильевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА726670 Лисюк, Галина Михайлівна. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 145 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-144. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-141-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Фоміна, Ірина Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА747303 Лисюк, Галина Михайлівна. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 174 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 155-174. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-218-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Верешко, Наталія Вячеславівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА756801 Самохвалова, Ольга Володимирівна. Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів [Текст] : монографія / [О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-106. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-255-6 Авт. на тит. арк. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевична, Наталія Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |