Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (22)Наукова періодика України (20)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Горальчук А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.
ДС108253
   Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 298 арк. - арк. 275-298

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :

2.
РА357869
   Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА731261
   Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : монографія / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 123 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 110-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-159-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА733192

Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. / П. П. Пивоваров [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 362, [10] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 360-362. - 600 прим. - ISBN 978-966-405-088-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Пивоваров, Євген Павлович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Рябець, Ольга Юріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА783492

Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : монографія / [Гринченко Н. Г. та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ : Малахін О. О., 2013. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 151-169. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-290-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна; Товма, Лідія Федорівна; Янчева, Марина Олександрівна; Горальчук, А. Б.; Неклеса, О. П.; Пивоваров, Є. П.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА784028

Технологія десертів молочних із використанням карагінанів [Текст] : монографія / [А. Б. Горальчук та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 108-121. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-295-2

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Неклеса, Ольга Павлівна; Трощий, Т. В.; Сабадош, Г. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА786234

Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі грибної сировини [Текст] : монографія / [О. П. Неклеса та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 144 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-144. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-313-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л918 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Неклеса, Ольга Павлівна; Гринченко, наталія Геннадіївна; Горальчук, Андрій Богданович; Нагорний, О. Ю.; Гринченко, О. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА425800
   Горальчук, Андрій Богданович.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 42 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА807362
Слободнюк, Руслан Євгенійович.
Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю [Текст] : монографія / Слободнюк Р. Є., Прасол Д. Ю., Горальчук А. Б. ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Дніпро : Середняк Т. К., 2016. - 101 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 89-101. - 100 прим. - ISBN 978-617-7373-82-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Прасол, Дмитро Юрійович; Горальчук, Андрій Богданович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА813675

Технологія напівфабрикату сухого збивного жировмісного [Текст] : монографія / [О. В. Котляр та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-137. - 300 прим. - ISBN 978-617-7377-62-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 641.85 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА820610
Слободнюк, Руслан Євгенійович.
Аналітична хімія та аналіз харчової продукції [Текст] : навч. посіб. / Р. Є. Слободнюк, А. Б. Горальчук ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : Кондор, 2018. - 334 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 334. - 300 прим. - ISBN 978-617-7582-32-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА820982

Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла [Текст] : монографія / [А. Б. Горальчук та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 107 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 96-107. - 300 прим. - ISBN 978-617-73-77-63-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Котляр, Олег Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА859455

Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр [Текст] : навч.-метод. посіб. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" / [О. О. Гринченко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Навч.-наук. ін-т харч. технологій та бізнесу. - 2-ге вид., допов. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2019. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95. - 30 прим. - ISBN 978-617-7879-20-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Колеснікова, Марина Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Рябець, Ольга Юріївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА860783

Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : Олді-плюс, 2022. - 350 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-581-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.; Ладика, В. І. (ред.); Сумський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА861204

Методологія наукових досліджень [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2022. - 220 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-580-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.; Каратаєва, Є. О.; Ладика, В. І. (ред.); Сумський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського