РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (20)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Горальчук А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2008
2.

Пивоваров П. П. Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. — Х., 2010
3.

Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : монографія. — Х., 2010
4.

Товма Л. Ю. Встановлення закономірностей стабілізації піноемульсійних систем. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
5.

Горальчук А. Б. Аналітичне обгрунтування розробки молочних десертів. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
6.

Котляр О. В. Визначення впливу поверхнево-активних речовин на стабілізацію суспензій. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
7.

Котляр О. В. Вплив на піноутворюючу здатність рецептурних компонентів сухого збивного напівфабрикату // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
8.

Товма Л. Ф. Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхнево-активними речовинами // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 1/10.
9.

Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ: Малахін О.О., 2013
10.

Горальчук А. Б. Технологія десертів молочних із використанням карагінанів : монографія. — Харків, 2013
11.

Котляр О. В. Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 3/10.
12.

Неклеса О. П. Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі грибної сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2014
13.

Омельченко С. Б. Вивчення міжфазних адсорбційних шарів з метою розробки технології молочної продукції // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
14.

Горальчук А. Б. Розробка моделі піноемульсійної системи та підтвердження ролі міцності міжфазних адсорбційних шарів в забезпеченні її утворення та стійкості // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11.
15.

Слободнюк Р. Є. Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю : монографія. — Дніпро: Середняк Т. К., 2016
16.
Технологія напівфабрикату сухого збивного жировмісного : монографія. — Харків: Вид-во Іванченка І.С., 2017
17.

Горальчук А. Б. Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
18.

Гніцевич В. А. Реологічні властивості молочно-білкових концентратів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
19.

Горальчук А. Б. Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
20.

Слободнюк Р. Є. Аналітична хімія та аналіз харчової продукції : навч. посіб. — Київ: Кондор, 2018
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського