|
ВА859455 Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр [Текст] : навч.-метод. посіб. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" / [О. О. Гринченко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Навч.-наук. ін-т харч. технологій та бізнесу. - 2-ге вид., допов. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2019. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95. - 30 прим. - ISBN 978-617-7879-20-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Колеснікова, Марина Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Рябець, Ольга Юріївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|