Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2850)Автореферати дисертацій (18)Реферативна база даних (790)Наукова періодика України (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 945
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС41130
Кожухарь, Владимир Васильевич.
Разработка технологии энокрасителя из вторичного сырья консервного производства [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Кожухарь Владимир Васильевич ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 271 с. - Библиогр.:с.149-177

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС47716
Антипина, Елена Алексеевна.
Разработка химико-технологических основ получения пищевого белка и волокон из вторичных зерновых ресурсов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Антипина Елена Алексеевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 133 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС48402
   Шевченко, Олександр Юхимович.
Дослідження і оптимізація робочих процесів обладнання для роботи з масивами склотари в лініях розливу [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.18 / Шевченко Олександр Юхимович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 207 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС54682
Бакланова, Лариса Владимировна.
Интенсификация пробоподготовки в анализе пищевых продуктов на содержание примесей [Текст] : дис... канд. хим. наук: 02.00.02 / Бакланова Лариса Владимировна ; Украинский НИИ соляной промышленности, Днепропетровский гос. ун-т. Химический факультет. - Днепропетровск ; Артемовск, 1997. - 144 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский НИИ соляной промышленности; Днепропетровский государственный университет. Химический факультет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС58658
Бублієнко, Наталія Олександрівна.
Розробка технології очищення концентрованих стічних вод харчової промисловості із застосуванням метанової ферментації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Бублієнко Наталія Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 132 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС59217
Степанець, Олег Іванович.
Динаміка робочих процесів і вдосконалення обладнання транспортно- технологічних систем підприємств харчової промисловості [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Степанець Олег Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 203 л. - л. 189-198

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС52968
Егорова, Антонина Викторовна.
Разработка технологии производства безлактозного зернового продукта [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Егорова Антонина Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 186 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС81084
   Кігель, Наталя Федорівна.
Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2003. - 425 арк.: рис. - арк. 288-332

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
УААН; Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС84398
Сати Ясин Ахмед Аль Далаин
Формирование качества мелкодисперсных порошкообразных красителей -бад из столовой свеклы и их использование в продуктах питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сати Ясин Ахмед Аль Далаин ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 275 л. - Библиогр.: л. 158-175

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС94104
Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна.
Наукове обгрунтування визначення раціональних параметрів перевантажувальних пристроїв потоково-транспортних систем харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кривопляс-Володіна Людмила Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 213 арк.: рис., табл. - арк. 190-198

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС94447
Лензіон, Валентин Йосипович.
Оптимізація і синтез транспортного обладнання харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лензіон Валентин Йосипович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 150 арк. - арк. 127-138

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС95039
   Шевченко, Олександр Юхимович.
Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 381 арк.: рис., табл. - арк. 323-343

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС89994
Бохан, Юлия Владимировна.
Пробоподготовка для атомно-абсорбционного и спектрофотометрического анализа продуктов питания и биообъектов [Текст] : дис... канд. хим. наук: 02.00.02 / Бохан Юлия Владимировна ; Днепропетровский национальный ун-т. - Д., 2005. - 169 л. - Библиогр.: л. 144-159

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Днепропетровский национальный университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС91157
   Бут, Сергій Анатолійович.
Розвиток обладнання потокових систем харчових виробництв на основі використання гравітаційних сил [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бут Сергій Анатолійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 169 арк. - арк. 154-163

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС75926
Ершидат Омар Турки Мамдох
Разработка электромембранной установки подготовки минерализованных артезианских вод для пищевых производств [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; Харьковская государственная академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 158 л. - Библиогр.: л. 131-146

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС84722
Бакланов, Александр Николаевич.
Ультразвук в химическом анализе: генерация аналитического сигнала и интенсификация пробоподготовки [Текст] : дис... д-ра хим. наук: 02.00.02 / Бакланов Александр Николаевич ; Днепропетровский национальный ун-т, Украинский НИИ соляной промышленности. - К., 2003. - 410 л.: рис. - Библиогр.: л. 299-338

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский НИИ соляной промышленности; Днепропетровский национальный университет; Украинский НИИ соляной промышленности

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС51957
Ладанюк, Олег Анатолійович.
Автоматизоване управління взаємозв"язаними підсистемами технологічних комплексів харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Ладанюк Олег Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 189 с.: іл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-6 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС41412
Ульяницкий, Анатолий Владимирович.
Обоснование минимальных затрат энергии при горизонтальном пневмотранспортировании сыпучих материалов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Ульяницкий Анатолий Владимирович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 188 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС50966сл
Вовнянко, Евгения Кононовна.
Разработка биотехнологии пищевых добавок с радиозащитными свойствами на основе безотходной переработки дрожжей Saccharomyces cerevisiae [Текст] : дис... д-ра биол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Евгения Кононовна ; Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов. - К., 1996. - 281 л.+прил.82л.
Для сл. пользования.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС53886 с прил.1
Павлюк, Раиса Юрьевна.
Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського