Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС105270
Чоні, Інна Володимирівна.
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чоні Інна Володимирівна ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава, 2007. - 238 арк. - арк. 147-166

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС108253
   Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 298 арк. - арк. 275-298

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС74839
Шевченко, Оксана Вікторівна.
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Оксана Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 192 арк. - арк. 121-140

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС76688
Колесникова, Марина Борисовна.
Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. - Библиогр.: л. 182-199

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС77383
Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 196 арк. - арк. 136-149

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. І. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА319182
Шевченко, Оксана Вікторівна.
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.В.Шевченко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА320502
Колеснікова, Марина Борисівна.
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА323638
Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА353270
Чоні, Інна Володимирівна.
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чоні Інна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА357869
   Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА612306
Клюзов, Б. Н..
Оригинальные соусы [Текст] / Б. Н. Клюзов, А. Т. Васюкова. - Донецк : [б.и.], 2001. - 82 с. - ISBN 966-7745-10-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Васюкова, А. Т.

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА686070

Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 239с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина, доп.тираж). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА698667

Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008. - 239 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина)(доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)(доп.тир.)

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу

14.
ВА680600

Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 240 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 966-343-046-X (серия). - ISBN 966-343-293-4

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА706423
Чоні, Інна Володимирівна.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] : монографія / І. В. Чоні ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації ресторанного господарства. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 117 c.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 100-117. - ISBN 978-966-184-002-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА373394
Положишникова, Людмила Олександрівна.
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Положишникова Людмила Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА731261
   Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : монографія / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 123 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 110-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-159-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС119779
Положишникова, Людмила Олександрівна.
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Положишникова Людмила Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 289 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 156-182.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА388531
Жмудь, Альона Вікторівна.
Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА760212
Куприна, Илона.
Соусы, подливы, специи, приправы, заправки [Текст] : [сб. рецептов] / [Куприна Илона]. - Донецк : Мультипресс, 2012. - 287 с. - 4000 прим. - ISBN 978-966-519-256-5
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського