Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (39)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 79
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС48609
Свидло, Карина Владимировна.
Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС48684
Фощан, Андрей Леонтьевич.
Технология желейных изделий на основе полисахаридов красных морских водорослей с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Фощан Андрей Леонтьевич ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 148 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л919 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС53005с пр.1
Перцевой, Федор Всеволодович.
Технология желейной продукции на основе студнеобразователей с качественно измененными функциональными свойствами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Перцевой Федор Всеволодович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 412 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС81259
Пивоваров, Евгений Павлович.
Технология гелеобразной десертной продукции с использованием систем крахмал-функциональный полисахарид [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пивоваров Евгений Павлович ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 329 л. - Библиогр.: л. 160-182

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС83533
Расулов, Раміс Асимович.
Технологія солодких страв з окарою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Р.А.Расулов ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2004. - 185 арк.: рис. - арк. 140-153

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС94086
Золотухіна, Інна Василівна.
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 303 арк.: рис. - арк. 173-194

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
 641.85 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС88920
Васильєва, Олена Олександрівна.
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 273 арк.: рис. - арк. 182-206

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС104508
Ветров, Володимир Миколайович.
Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ветров Володимир Миколайович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 262 арк. - арк. 166-188

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС54677
Дюкарева, Галина Ивановна.
Технология масляных кремов на основе маслоподобных низкожирных паст [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дюкарева Галина Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 201 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС60492
Юрченко, Светлана Леонидовна.
Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов для производства сладких блюд с пенной структурой [Текст] : дис.. канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Светлана Леонидовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 293 л. - л. 163-179

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС73240
Мостовая, Людмила Николаевна.
Технология десертной продукции эмульсионного типа с использованием стабилизационных систем на основе крахмала [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Мостовая Людмила Николаевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 304 л. - Библиогр.: л. 162-180

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС74839
Шевченко, Оксана Вікторівна.
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Оксана Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 192 арк. - арк. 121-140

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА285025
Оюнчимэг, Чимэддоржийн.
Разработка технологии желейных изделий на основе использования продуктов переработки облепихи и модифицированных пшеничных отрубей [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Оюнчимэг Чимэддоржийн ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА289964
Свідло, Каріна Володимирівна.
Технологія збивної продукції з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА292805
Свідло, Каріна Володимирівна.
Технологія збивної продукції з використанням натрій- карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА292893
   Перцевий, Федір Всеволодович.
Технологія желейної продукції на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Перцевий Федір Всеволодович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 43 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА296433
Дюкарева, Галина Іванівна.
Технологія масляних кремів на основі маслоподібних низькожирних паст [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дюкарева Галина Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА338671
Васильєва, Олена Олександрівна.
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА346867
Золотухіна, Інна Василівна.
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА289980
Фощан, Андрій Леонтійович.
Технологія желейних виробів на основі полісахаридів червоних морських водоростей з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Фощан Андрій Леонтійович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л919 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського