Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (649)Автореферати дисертацій (66)Реферативна база даних (816)
Пошуковий запит: (<.>U=Л95$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 715
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС44062
Полищук, Галина Евгеньевна.
Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Полищук Галина Евгеньевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1994. - 196 л. - л.:159-171

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
УААН; Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС44775
Карпунина, Лариса Ивановна.
Технология кулинарных изделий на основе молочного белка [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Карпунина Лариса Ивановна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1994. - 150 л.,прил. - л.:138-151

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС47444
Грек, Елена Викторовна.
Разработка биотехнологии утилизации молочной сыворотки с получением этанола и кормовых добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Елена Викторовна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 126 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС51129
Величко, Людмила Александровна.
Разработка ресурсосберегающей технологии творога повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 212 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС43591
Мордасов, Анатолий Григорьевич.
Совершенствование процесса получения сухого обезжиренного творога [Текст] : дис...канд.техн.наук в виде науч.докл.:05.18.12;03.00.23 / Мордасов Анатолий Григорьевич ; Воронежский технологический ин-т. - Воронеж, 1994. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Воронежский технологический институт

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС48568
Черненко, Олександр Миколайович.
Продуктивність, якісний склад та технологічні властивості молока корів різних типів стресостійкості [Текст] : дис...канд. с.-г. наук: 06.00.17 / Черненко Олександр Миколайович ; Дніпропетровський аграрний ун-т. - Дніпропетровськ, 1995. - 152 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дніпропетровський аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС53614
Савченко, Александр Аркадьевич.
Исследование процессов гидродинамики, оптимизация режимов работы и конструкций сыроизготовителей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Савченко Александр Аркадьевич ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 249 c.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС59185
Сорокина, Светлана Викторовна.
Товароведная характеристика концентрата сывороточных белков и казеина и пути его использования в молочных продуктах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сорокина Светлана Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 239 л. - л. 148-164

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС52148сл
Дмитровская, Галина Петровна.
Разработка технологии кефира "Украинский" на основе природного симбиоза микроорганизмов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровская Галина Петровна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1996. - 238 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
УААН; Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС51767
   Бондарчук, Лілія Михайлівна.
Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 177 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС52080
Найденова, Елена Григорьевна.
Технология полуфабрикатов на основе нежирного молочного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Найденова Елена Григорьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 382 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС54253
Рыжкова, Таисия Николаевна.
Повышение качества творога с использованием методов биотехнологии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рыжкова Таисия Николаевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 99 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС81107
Недобийчук, Татьяна Владимировна.
Разработка технологии сушки творога во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобийчук Татьяна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 186 л. - Библиогр.: л. 137-152

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС81853
Лукашенко, Сергей Викторович.
Повышение эффективности обработки жирсодержащих сточных вод мясомолочной промышленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / Лукашенко Сергей Викторович ; Харьковский гос. технический ун-т строительства и архитектуры. - Х., 2003. - 199 л. - Библиогр.: л. 156-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. технический университет строительства и архитектуры

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС81997
Мазняк, Захар Олександрович.
Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 207 арк.: рис. - арк. 162-177

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС83517
Шульга, Наталія Михайлівна.
Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис. - арк. 131-144

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС84009
Мінорова, Антоніна Володимирівна.
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мінорова Антоніна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 166 арк.+ дод. - арк. 156-166

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС84098
Майборода, Юрий Васильевич.
Исследование затрат энергии на сбивание сливок в масло с целью интенсификации процесса и расчета оборудования [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Майборода Юрий Васильевич ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2003. - 145 л. - Библиогр.: л. 124-130

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС86735
Метельська, Наталія Станіславівна.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 224 арк. - арк. 166-181

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС82382
Нечмілов, Володимир Миколайович.
Удосконалення технологій машинного доїння овець і переробки молока [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Нечмілов Володимир Миколайович ; УААН, Ін-т тваринництва степ. р-нів ім. М. Ф. Іванова "Асканія-Нова", Нац. наук. селекц.-генет. центр з вівчарства. - Асканія-Нова, 2004. - 150 арк.: рис. - арк. 112-129

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Асканія-Нова", інститут тваринництва степових районів імені М. Ф. Іванова, національний науковий селекційно-генетичний центр з вівчарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського