РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (715)Журнали та продовжувані видання (649)Автореферати дисертацій (66)
Пошуковий запит: (<.>U=Л95$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 816
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Шурчкова Ю. А. Адиабатное вскипание. Практическое использование. — К.: Наук. думка, 1999
2.

Кравців Р. Й. Молоко і молочні продукти : Посіб. для студ. і викл. вищ. навч. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації із спец. 7.130.201 "Зооінженерія" та як навч. посіб. для закл. освіти І - ІІ рівнів акредитації. — Л.: ЛА "Піраміда", 2001
3.

Кравців Р. Й. Молочна справа : Підруч. для студ. і викл. вузів . — К.: Вища школа, 1998
4.

Туринський В. М. Технологія виробництва овечих сирів в колективних і фермерських господарствах. — К.: БМТ, 2000
5.

Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних та яєчних товарів : Підруч. — К., 2000
6.

Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних товарів : Навч. посіб. — К., 1998
7.

Рашевська Т. О. Ідентифікація ультрадисперсної вологи в субмікроструктурі вершкового масла. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
8.

Ліннік В. С. Виробництво та переробка молока у домашньому господарстві : Наук.-практ. посіб. — Х., 2005
9.

Рудавська Г. Б. Молочні та яєчні товари : Підруч. — К.: Книга, 2004 - (Сер. "Товарознавство").
10.

Гвоздєв О. В. Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. — Суми: Довкілля, 2004
11.

Александров С. Н. Повышение качества молока и продуктивности коров в Донецком регионе : Метод. рекомендации. — Донецк: Агентство "Мультипресс", 2002
12.

Богомолов О. В. Технологія переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Х.: Вид-во Навч.-метод. центру заоч. навчання с.-г. вузів України, 2001 - (Підруч. та учб. посіб.).
13.
Методи аналізу молока та молочних продуктів у Європейському Союзі : Довід. — Л.: Леонорм, 2002 - (Сер. "Нормат. база п-ва").
14.
Європейські вимоги до виробників молока та молочних продуктів : Довід. — Л.: ПП "НТЦ Леонорм-Стандарт", 2007 - (Європ. вибір України).
15.

Галат Б. Ф. Молоко: производство и переработка : Моногр. — Х., 2005
16.

Білоус Н. В. Проектування підприємств галузі : Курс лекцій. — К., 2006
17.

Єресько Г. О. Технологічне обладнання молочних виробництв : навч. посібник. — К.: ІНКОС. Центр навч. л-ри, 2007 - (Харч. пром-сть).
18.

Скорченко Т. А. Технологія незбираномолочних продуктів : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова Кн., 2005
19.

Одарченко А. М. Товарознавство молочних товарів : навч. посіб. — Х., 2007
20.

Дейниченко Г. В. Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини. — Х.: Факт, 2008
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського