Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.61$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.
ДС86735
Метельська, Наталія Станіславівна.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 224 арк. - арк. 166-181

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС88058
Бовкун, Алла Александровна.
Исследование физико-химических процессов плавления и разработка технологии пастообразных плавленых сыров с использованием творога [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Александровна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2004. - 130 л.: рис. - Библиогр.: л. 107-122

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА334680
Метельська, Наталія Станіславівна.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА339964
Караханян, Марина Георгиевна.
Влияние белковых наполнителей вторичного сырья на биотехнологические процессы и качество плавленых сыров [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Караханян Марина Георгиевна ; Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2005. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Армянская сельскохозяйственная академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА333335
Бовкун, Алла Олександрівна.
Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р97265

Проектування підприємств з основами САПР. Технологія сиру [Текст] : метод. вказівки до виконання самост. роботи з використанням ПК для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 26 с.: іл. - Бібліогр.: с. 25

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ2957
ДСТУ 4635:2006

Сири плавлені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Орлюк [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1434-92; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Орлюк, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ3280/Ч. 2
Молоко сухе, суміші для морозива сухі та плавлений сир. Визначання вмісту лактози [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007 .
Ч. 2 : ДСТУ ISO 5765-2:2005 (IDF 79-2:2002) ; Ферментний метод з використанням галактозного компонента лактози (ISO 5765-2:2002, IDT; IDF 79-2:2002, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 12 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА406357
Машта, Надія Олександрівна.
Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Машта Надія Олександрівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів, 2014. - 20 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА814869
Ромоданова, В. О.
Плавлені сири [Текст] : навч. посіб. для студентів за напрямом підгот. "Харчова технологія та інженерія" / В. О. Ромоданова, Н. В. Білоус, В.Є. Зубков. - Київ : УДУХТ, 2000. - 177 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 138-146. - 300 прим. - ISBN 966-7588-10-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білоус, Н. В.; Зубков, В. Є.

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС138239
Машта, Надія Олександрівна.
Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Машта Надія Олександрівна ; УКООПСПІЛКА, Львів. комерц. акад. - Львів, 2014. - 214, [73] : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 169-214.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
УКООПСПІЛКА, центральна спілка споживчих товариств України (Київ); Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського