Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958-9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ДС44775
Карпунина, Лариса Ивановна.
Технология кулинарных изделий на основе молочного белка [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Карпунина Лариса Ивановна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1994. - 150 л.,прил. - л.:138-151

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ3046
ДСТУ 4669:2006

Сири напівтверді. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Орлюк [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-07-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Орлюк, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА751290

Товарознавство продовольчих товарів тваринного походження. Розділ "Молоко і молочні товари" [Текст] : індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. (папер. та електрон. варіанти) напряму підготов. "Товарознавство та торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Родак О. Я.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 91 с. : рис., табл. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Родак, О. Я. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського