Баган А. В. Фiзичнi властивостi тiста та хлiбопекарськi показники якостi зерна сортiв озимої пшеницi як джерела селекцiйного матерiалу / А. В. Баган // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2007. - № 4. - С. 202-204. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Дослiджено фiзичнi властивостi тiста та хлiбопекарськi показники якостi зерна сортiв озимої пшеницi. Видiлено сорти з високим рiвнем прояву даних ознак.
Шифр НБУВ: Ж69944Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"