Лебеденко Т. Є. Розробка комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т. Є. Лебеденко; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 1998. - 18 c. - укp. - рус.Дисертацію присвячено питанням розробки комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва. Сукупність результатів теоретичних та експериментальних досліджень дозволила сформулювати доцільність внесення до складу комплексних поліпшувачів, в залежності від їх призначення, таких природних добавок, як соєве напівзнежирене борошно, борошно із неферментованого ячмінного солоду, полісахаридів із пшеничних висівок, аскорбінової кислоти та інших. Встановлено, що введення поліпшувачів у рецептури хлібних виробів дозволяє одержати високоякісну продукцію при можливості скорочення тривалості технологічного процесу та збільшення терміну її зберігання. Оптимізовані склад поліпшувачів та технологія хлібних виробів з їх використанням. Впроваджено у виробництво розроблені технології та приведені дані їх економічної ефективності. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА302100 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|