Скорікова Г. І. Вплив додавання альгінату кальцію на фізико-хімічні властивості борошна / Г. І. Скорікова, Т. В. Корж, К. І. Коновалова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 2. - С. 19-21. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.
Запропоновано використання суміші альгінату кальцію з борошном у процесі виробництва хліба.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"