Юрченко С. О. Реологічні та хлібопекарські властивості борошна сортів ярої м'якої пшениці як вихідного матеріалу в селекції на якість зерна / С. О. Юрченко // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2007. - № 2. - С. 144-146. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Подано результати досліджень із вивчення реологічних та хлібопекарських властивостей борошна ярої м'якої пшениці. Ідентифіковано сортозразки з високим рівнем прояву цих ознак.
Шифр НБУВ: Ж69944Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"