РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (85)Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Свидло К. В. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
2.

Фощан А. Л. Технология желейных изделий на основе полисахаридов красных морских водорослей с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
3.

Свидло К. В. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
4.

Фощан А. Л. Технология желейных изделий на основе полисахаридов красных морских водорослей с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
5.

Євлаш В. В. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 1998
6.

Нєміріч О. В. Технологія жировміщуючих кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для лікувально-профілактичного харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 1998
7.

Юрченко С. Л. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999
8.

Мостова Л. М. Технологія десертної продукції емульсійного типу з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001
9.

Шевченко О. В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2002
10.

Пивоваров Є. П. Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль - функціональний полісахарид : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003
11.

Перцевой Ф. В. Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов : Моногр. — Д.: Пороги, 2003
12.

Расулов Р. А. Технологія солодких страв з окарою : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2004
13.

Васильєва О. О. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2005
14.

Золотухіна І. В. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
15.

Ветров В. М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук. — Донецьк, 2007
16.

Коваленко А. О. Технологія десертів з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю : монографія. — Х., 2010
17.

Шешеня С. К. Способи збагачення біологічно активними речовинами овочевих компотів і нектарів. — 2010 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
18.

Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
19.

Собко А.  Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку. — 2012 // Товари і ринки.
20.

Кондратюк Н. В. Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2012
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського