Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 70
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Брауэр Х. Технология изготовления вареных колбас : Технол. рук. по куттерованию, окрашиванию и органолепт. оценке вар. колбас. — К.: Техніка, 2002
|
2. |
Мартинюк І. О. Дослідження емульгувальних властивостей амаранту. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Осейко М. І. Вплив фосфатовмісних добавок на окиснення ліпідів варених ковбас. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Страшинський І. М. Особливості утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м'ясних систем. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Ересько Г. А. Окислительные процессы в вареных колбасных изделиях, упакованных в модифицированной газовой среде. — 2008 // Упаковка.
|
6. |
Король Ц. О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
7. |
Бондаренко Н. В. Розробка технології копчено-запечених ковбас : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2000
|
8. |
Фабіянська І. В. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2008
|
9. |
Пересічна С. М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
|
10. |
Мартинюк І. О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
11. |
Страшинський І. М. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2005
|
12. |
Холодова О. Ю. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011
|
13. |
Молоканова Л. В. Вплив способу отримання барвників з кизилу і терену на їх функціональні властивості при використанні у виробництві варених ковбас. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
14. |
Кайнаш А. П. Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками : монографія. — Полтава, 2011
|
15. |
Болгова Н. В. Виробництво та аналіз якості смажених ковбас // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 7.
|
16. |
Курмаз Я. В. Обгрунтування використання пшеничних висівок при виробництві функціональних м'ясних продуктів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
|
17. |
Проскурня І. О. Обгрунтування використання курячого м'яса та овочевих соків для виробництва варених ковбас дієтичного призначення // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
|
18. |
Будник Н. В. Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2013
|
19. |
Квасніков А. А. Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2012
|
20. |
Галенко О. О. Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2014
|
| |