Кайнаш А. П. Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками : монографія / А. П. Кайнаш; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава, 2011. - 141 c. - Бібліогр.: 200 назв. - укp.Висвітлено проблеми використання овочевих мас у технології варених ковбас і паштетних виробів. Надано комплексну товарознавчу характеристику нових м'ясних продуктів з овочами. Розкрито питання формування ринку ковбасних виробів в Україні. Проаналізовано особливості технології виробництва ковбасних виробів з рослинними добавками, доведено переваги саме таких технологій. Наведено результати медико-біологічних, мікробіологічних, фізико-хімічних та органолептичних досліджень ковбасних виробів з овочами. Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА756133 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|