Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000438158<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Проскурня І. О. Обгрунтування використання курячого м'яса та овочевих соків для виробництва варених ковбас дієтичного призначення / І. О. Проскурня // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 154-159. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Обгрунтовано використання курячого м'яса та моркв'яного, бурякового, гарбузового соків для виробництва варених ковбас. Проаналізовано харчову цінність вищевказаних компонентів з метою введення їх у рецептуру. Розроблено 6 проектів рецептур вареної ковбаси з різною кількістю овочевих соків. Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|