Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000256231<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Король Ц. О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук / Ц. О. Король; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 21 c. - укp.Розроблено біотехнологію одержання бактеріального препарату з біологічно активних культур молочнокислих бактерій і мікрококу для ферментованих м'ясних продуктів. Досліджено промислові штами колекції ТІММ з вилученням з вітчизняних комерційних м'ясних продуктів для пошуку та селекції активних культур. Визначено основні властивості культур, перспективних стосовно залучення до складу заквашувальних композицій щодо здатності до функціонування у м'ясній сировині. Для первинного дослідження типу взаємовідносин між мікроорганізмами різних таксономічних груп запропоновано модифікований метод "лунок". На підставі сумісності створено оригінальну заквашувальну композицію з представників родів Lacbactillus та Micrococcus. Опрацьовано режими та параметри технологічного процесу виробництва нового для України бактеріального препарату "Лакмік" для ферментованих м'ясних продуктів. Установлено спосіб і дозу внесення бакпрепарату за умови виробництва ковбас. За лабораторних і промислових умов доведено ефективність застосування препарату "Лакмік" для вироблення ферментативних ковбас високої якості за прискореного визрівання. Індекс рубрикатора НБУВ: Л870.4 + Л927.1/9-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА349073 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|