РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000172305<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Страшинський І. М. 
Особливості утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м'ясних систем / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 33-35. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Досліджено утворення нітрозопігментів у разі використання активних м'ясних систем і стійкість кольору варених ковбас. Під час оцінювання якості варених ковбас виявлено та рекомендовано враховувати значення співвідношення показників відбивання у випадку довжини хвиль 570 і 650 нм (D570/D650) після експозиції поверхні зрізу досліджуваного зразка у видимій області спектра.


Ключ. слова: сировина, кольороутворення, стійкість кольору, варені ковбаси
Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського