![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000172305<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Страшинський І. М. Особливості утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м'ясних систем / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 33-35. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Досліджено утворення нітрозопігментів у разі використання активних м'ясних систем і стійкість кольору варених ковбас. Під час оцінювання якості варених ковбас виявлено та рекомендовано враховувати значення співвідношення показників відбивання у випадку довжини хвиль 570 і 650 нм (D570/D650) після експозиції поверхні зрізу досліджуваного зразка у видимій області спектра. Ключ. слова: сировина, кольороутворення, стійкість кольору, варені ковбаси Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|