Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265695<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Страшинський І. М. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / І. М. Страшинський; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2005. - 21 c. - укp.Досліджено фосфатні препарати, імпортовані в Україну, проаналізовано літературні джерела щодо дії на м'ясну сировину фосфатних солей. З урахуванням фізіологічних і санітарних аспектів використання фосфатів під час виробництва м'ясопродуктів розроблено дванадцять варіантів експериментальних фосфатних сумішей. На підставі результатів дослідження впливу розроблених сумішей на основні функціонально-технологічні властивості (ФТВ) модельних м'ясних фаршів і органолептичні показники готових виробів визначено найбільш ефективне поєднання фосфатних солей. Доведено доцільність використання розробленої фосфатної суміші для підвищення ФТВ м'ясної сировини з ознаками PSE і DFD. На основі фосфатної суміші розроблено рецептуру харчової композиції та досліджено вплив запропонованих домішок на технологічний процес і показники якості варених ковбас протягом терміну зберігання. Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА337054 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|