Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000321185<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Молоканова Л. В. Вплив способу отримання барвників з кизилу і терену на їх функціональні властивості при використанні у виробництві варених ковбас / Л. В. Молоканова, А. А. Квасніков // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 71-76. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Установлено вплив запропонованого способу одержання натуральних барвників із кизилу та терену на їх функціонально-технологічні властивості, визначальні для застосування у виробництві варених ковбасних виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л625.22 + Л927.1-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|