Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (16)Реферативна база даних (164)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 97
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА289597
Рибнікова, Алла Володимирівна.
Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом білків рослинного та тваринного походження [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / Рибнікова Алла Володимирівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА295511
Корж, Тамара Володимирівна.
Розробка технології виробництва хліба з використанням бурих водоростей та продуктів їх переробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Корж Тамара Володимирівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА295133
Іщенко, Тетяна Іванівна.
Розробка технології хліба для екологічно забрудених зон [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Іщенко Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА301654
Сімакова, Ольга Олександрівна.
Розробка технології виробів з дріжджового тіста з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Сімакова Ольга Олександрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА302479
   Ковбаса, Володимир Миколайович.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 41 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА302100
   Лебеденко, Тетяна Євгеніївна.
Розробка комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Лебеденко Тетяна Євгеніївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій; Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА306460
Нікончук, Олена Анатоліївна.
Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА319071
Ситник, Інна Петрівна.
Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / І.П.Ситник ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА319103
Савчук, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н.І.Савчук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА326367
Шевченко, Роман Іванович.
Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевченко Роман Іванович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА323295
Бондар, Ігор Петрович.
Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Ігор Петрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА332641
Удворгелі, Лариса Іванівна.
Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Удворгелі Лариса Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА329253
Сильчук, Тетяна Анатоліївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Сильчук Тетяна Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА331053
Федорова, Тетяна Олексіївна.
Розроблення технології хліба з борошна тритикале [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Федорова Тетяна Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА339477
Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавриш Тетяна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА337800
Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА344499
Махинько, Валерій Миколайович.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Валерій Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА344498
   Бондар, Наталія Петрівна.
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА345921
Антонюк, Марія Миколаївна.
Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Антонюк Марія Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА346768
Шаран, Лариса Олександрівна.
Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаран Лариса Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського