Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС52608 Ищенко, Тетьяна Ивановна. Разработка технологий хлеба для экологически загрязненных зон [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ищенко Тетьяна Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 283 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС81053 Шевченко, Роман Иванович. Разработка технологии хлебобулочных изделий с использованием растительных белков [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевченко Роман Иванович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 240 л.: рис. - Библиогр.: л. 148-170Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА295133 Іщенко, Тетяна Іванівна. Розробка технології хліба для екологічно забрудених зон [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Іщенко Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА344498 Бондар, Наталія Петрівна. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА326367 Шевченко, Роман Іванович. Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевченко Роман Іванович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА362177 Михонюк, Лариса Анатоліївна. Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Михонюк Лариса Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА693231 Могильный, Михаил Петрович. Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) [Текст] / М. П. Могильный, Е. В. Шрамко. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 230 с. - Библиогр.: с. 193-194. - ISBN 5-94343-123-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шрамко, Елена Васильевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА384717 Кордзая, Натела Ревазівна. Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кордзая Натела Ревазівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА396579 Арсиненко, Наталія Олексіївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Арсиненко Наталія Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА396822 Соколова, Наталія Юріївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна з використанням хмелевих екстрактів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соколова Наталія Юріївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС130902 Кордзая, Натела Ревазівна. Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кордзая Натела Ревазівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 296 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 172-193.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
|
12. | РА403314 Пасічник, Ірина Олександрівна. Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Пасічник Ірина Олександрівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА403760 Іванова, Ганна Станіславівна. Розробка технології хліба на основі зернових сумішей [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Іванова Ганна Станіславівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА416395 Лобачова, Надія Леонідівна. Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Лобачова Надія Леонідівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА423190 Степанькова, Галина Вячеславівна. Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Степанькова Галина Вячеславівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА425865 Кожевнікова, Вікторія Олегівна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кожевнікова Вікторія Олегівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА425866 Лебеденко, Тетяна Євгеніївна. Науково-практичні засади стабілізації якості хлібобулочних виробів з використанням фітоекстрактів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Лебеденко Тетяна Євгеніївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА428633 Іжевська, Орися Петрівна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Іжевська Орися Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА432836 Горобець, Олександра Михайлівна. Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Горобець Олександра Михайлівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2017. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА842093 Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : монографія / [Н. П. Буяльська та ін.] ; Нац. ун-т "Чернігів. політехніка". - Чернігів : ЧНТУ, 2020. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 117-121. - 100 прим. - ISBN 978-617-7571-70-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Буяльська, Наталія Павлівна; Гуменюк, Оксана Леонідівна; Денисова, Наталя Миколаївна; Челябієва, Вікторія Миколаївна; Чернігівський національний технологічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |