Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (84)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС52608
Ищенко, Тетьяна Ивановна.
Разработка технологий хлеба для экологически загрязненных зон [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ищенко Тетьяна Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 283 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС81053
Шевченко, Роман Иванович.
Разработка технологии хлебобулочных изделий с использованием растительных белков [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевченко Роман Иванович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 240 л.: рис. - Библиогр.: л. 148-170

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА295133
Іщенко, Тетяна Іванівна.
Розробка технології хліба для екологічно забрудених зон [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Іщенко Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА344498
   Бондар, Наталія Петрівна.
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА326367
Шевченко, Роман Іванович.
Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевченко Роман Іванович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА362177
Михонюк, Лариса Анатоліївна.
Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Михонюк Лариса Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА693231
Могильный, Михаил Петрович.
Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) [Текст] / М. П. Могильный, Е. В. Шрамко. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 230 с. - Библиогр.: с. 193-194. - ISBN 5-94343-123-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шрамко, Елена Васильевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА384717
Кордзая, Натела Ревазівна.
Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кордзая Натела Ревазівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА396579
Арсиненко, Наталія Олексіївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Арсиненко Наталія Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА396822
Соколова, Наталія Юріївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна з використанням хмелевих екстрактів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соколова Наталія Юріївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС130902
Кордзая, Натела Ревазівна.
Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кордзая Натела Ревазівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 296 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 172-193.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :

12.
РА403314
Пасічник, Ірина Олександрівна.
Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Пасічник Ірина Олександрівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА403760
Іванова, Ганна Станіславівна.
Розробка технології хліба на основі зернових сумішей [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Іванова Ганна Станіславівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА416395
Лобачова, Надія Леонідівна.
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Лобачова Надія Леонідівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 22 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА423190
Степанькова, Галина Вячеславівна.
Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Степанькова Галина Вячеславівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА425865
Кожевнікова, Вікторія Олегівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кожевнікова Вікторія Олегівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА425866
   Лебеденко, Тетяна Євгеніївна.
Науково-практичні засади стабілізації якості хлібобулочних виробів з використанням фітоекстрактів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Лебеденко Тетяна Євгеніївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА428633
Іжевська, Орися Петрівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Іжевська Орися Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА432836
Горобець, Олександра Михайлівна.
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Горобець Олександра Михайлівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2017. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА842093

Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : монографія / [Н. П. Буяльська та ін.] ; Нац. ун-т "Чернігів. політехніка". - Чернігів : ЧНТУ, 2020. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 117-121. - 100 прим. - ISBN 978-617-7571-70-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Буяльська, Наталія Павлівна; Гуменюк, Оксана Леонідівна; Денисова, Наталя Миколаївна; Челябієва, Вікторія Миколаївна; Чернігівський національний технологічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського