Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (9)Реферативна база даних (93)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 88
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС95309
Крошко, Ольга Сергеевна.
Разработка технологии производства мучных смесей повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергеевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 180 л.: табл. - Библиогр.: л. 142-157

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС89027
Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС92954
Бойко, Юрій Іванович.
Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 174 арк. - арк. 131-142

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС103456
Клендій, Петро Богданович.
Енергозберігаюча система пневмотранспортування продуктів розмолу на борошномельних підприємствах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.09.16 / Клендій Петро Богданович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 167 арк. - арк. 140-148

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС60891
Моргун, Валентина Алексеевна.
Научные основы технологий производства пшеничной муки и крупы повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Алексеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 443 л. - л. 287-323

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС71580
Жигунов, Дмитрий Александрович.
Разработка технологии производства зародышевого продукта из зерна пшеницы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитрий Александрович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 244 л. - Библиогр.:л.165-191

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС98853
Нетребский, Александр Андреевич.
Научные основы и практика интенсификации измельчения зерна [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Нетребский Александр Андреевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 420 л.: рис., табл.+ 158л. прил. - Библиогр.: л. 396-420
Две кн. единицы

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА304424
   Моргун, Валентина Олексіївна.
Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА337800
Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА342096
Дугужев, Мугариб Амдулович.
Повышение эффективности макаронного помола твердой пшеницы на основе совершенствования шлифовочного процесса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Дугужев Мугариб Амдулович ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 25 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Московский технологический институт пищевой промышленности

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА344671
Бойко, Юрій Іванович.
Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА346962
Крошко, Ольга Сергіївна.
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА347667
   Нетребський, Олександр Андрійович.
Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Нетребський Олександр Андрійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА349319
Клендій, Петро Богданович.
Енергозберігаюча система пневмотранспортування продуктів розмолу на борошномельних підприємствах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.16 / Клендій Петро Богданович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА362443
Шіхабутінова, Оксана Володимирівна.
Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шіхабутінова Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА364385
Хассан, Е.А. Рамадан.
Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Хассан Е.А. Рамадан ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА368732
Ковтун, Леся Яківна.
Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ковтун Леся Яківна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 29 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА368716
Ящук, Надія Олександрівна.
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Національний ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА315732
   Жигунов, Дмитро Олександрович.
Розробка технології виробництва зародкового продукту із зерна пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитро Олександрович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА581665
Шмалев, Петр Иванович.
Мельница на Днепре [Текст] : краткий очерк истории Днепропетровского комбината хлебопродуктов / П. И. Шмалев. - Днепропетровск : Пороги, 1997. - 235 с. - ISBN 966-525-089-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського