Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (16)Наукова періодика України (13)
Пошуковий запит: (<.>A=Махинько В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС92982
Махинько, Валерій Миколайович.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Валерій Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 199 арк.: рис., табл. - арк. 114-127

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА344499
Махинько, Валерій Миколайович.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Валерій Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА760748

Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / [Дробот І. В. та ін.] ; за ред. чл.-кор. НААН України, д-ра техн. наук, проф. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2010. - 439 с. : табл. - Бібліогр.: с. 377-379. - ISBN 978-966-351-319-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Махинько, В. М.; Білик, О. А.; Дробот, В. І. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА441457
Махинько, Валерій Миколайович.
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Махинько Валерій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 36 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського