Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822-642.33<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.
ДС89027
Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА337800
Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА402332
Брославцева, Ірина Володимирівна.
Удосконалення процесу формування готової продукції в технології сортового помелу пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Брославцева Ірина Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА402333
Ковальов, Михайло Олександрович.
Розробка технології сортового помелу пшениці з використанням процесу лущення зерна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ковальов Михайло Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА402747
Давидов, Роман Сергійович.
Удосконалення технології крупоутворення сортового помелу пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Давидов Роман Сергійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА403750
   Жигунов, Дмитро Олександрович.
Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції на борошномельних заводах [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.02 / Жигунов Дмитро Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 36 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА426915
Єремеєва, Олена Анатоліївна.
Удосконалення технології переробки зерна пшениці на борошномельних підприємствах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Єремеєва Олена Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС141767/ т.1
   Жигунов, Дмитрий Александрович
Разработка научных основ и методов повышения качества и расширения ассортимента готовой продукции на мукомольных заводах [Текст] / Жигунов Дмитрий Александрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013 . - Одесса, 2013. - 410 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 363-410.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий; Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС140451
Давыдов, Роман Сергеевич.
Усовершенствование технологии крупообразования сортового помола пшеницы [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Давыдов Роман Сергеевич ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 174 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 132-146.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС140485
Брославцева, Ирина Владимировна.
Совершенствование процесса формирования готовой продукции в технологии сортового помола пшеницы [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Брославцева Ирина Владимировна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 182 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 127-143.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС140490
Ковалев, Михаил Александрович.
Разработка технологии сортового помола пшеницы с применением процесса шелушения зерна [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ковалев Михаил Александрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 199 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 148-170.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС141767/1
Жигунов, Дмитрий Александрович
Разработка научных основ и методов повышения качества и расширения ассортимента готовой продукции на мукомольных заводах [Текст] : дис. д-ра техн. наук ... : 05.18.02 : [в 2 т.] / Жигунов Дмитрий Александрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013 .
Т. 1. - 2013. - 165 л. : рис., табл. - Бібліогр.: л. 363-410.
Приложение:
Том 2. Приложения. - 165 л. Шифр ДС141767/2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського