До 100-річчя Національної академії наук України та Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського


Гранчак Т. Ю. Бібліотека в інформаційному супроводі управління суспільними процесами: політико-комунікаційний аспект (2014)

адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0003157

Колекція: Інформаційна сфера
Тип реcурсу:
 Книга  Монографія
  

Назва(и):
БІБЛІОТЕКА В ІНФОРМАЦІЙНОМУ СУПРОВОДІ УПРАВЛІННЯ СУСПІЛЬНИМИ ПРОЦЕСАМИ: ПОЛІТИКО-КОМУНІКАЦІЙНИЙ АСПЕКТ
Автор(и):
ГРАНЧАК Тетяна Юріївна
Editors:
ГОРОВИЙ Валерій Микитович
Дата(и):2014
ISBN:978-966-02-7136-4
DOI:

У монографії висвітлено участь бібліотек і їхніх інформаційно-аналітичних підрозділів у забезпеченні інформаційного супроводу процесів управління суспільним розвитком, проаналізовано досвід функціонування бібліотечних структур у системі політико-комунікаційних взаємодій у різних соціально-економічних і суспільно-політичних умовах, обґрунтовано можливості бібліотек у забезпеченні інформаційного підґрунтя прийняття управлінських рішень, розкрито специфіку їх функціонування як інформаційної бази, каналу та суб’єкта політичної комунікації.

Орієнтована на науковців, практиків у сфері інформаційно-комунікаційних техно-логій, студентів, широкий загал читачів, які цікавляться цією проблемою.


Опис документа:

Гранчак, Тетяна Юріївна. Бібліотека в інформаційному супроводі управління суспільними процесами: політико-комунікаційний аспект : монографія / Т. Ю. Гранчак ; ed. В. М. Горовий. – Київ: НБУВ, 2014. – 184 с. – (Бібліотекознавство в контексті розвитку інформатизації)978-966-02-7136-4. – URL: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0003157


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського