Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л81 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ВА642068
Тарасенко, Ігор Іванович.
Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / І. І. Тарасенко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2002. - 203 с.: рис. - Бібліогр.: с. 198. - ISBN 966-629-030-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА721452

Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / М. Г. Ілюха [та ін.] ; Українська інженерно-педагогічна академія. - Х. : УІПА, 2009. - 153 с.: рис. - Бібліогр.: с. 152. - ISBN 978-966-8603-91-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ілюха, Микола Григорович; Лазарєв, Микола Іванович; Бухкало, Світлана Іванівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Рубан, Наталія Павлівна; Новосєльцев, Олександр Олександрович; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА764603
Зубков, В. Е.
Процессы и аппараты пищевых производств [Текст] : учеб. пособие по специальности "Пищевая технология и инженерия" / Зубков В. Е., д-р техн. наук ; Луган. нац. ун-т им. Тараса Шевченко. - Луганск : Элтон-2, 2012. - 287 с. : рис. - Бібліогр.: с. 287. - 300 прим. - ISBN 978-617-563-111-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Луганский национальный университет имени Тараса Шевченко

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА780595
Батутіна, Альбіна Петрівна.
Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Батутіна А. П., Коваль Л. М., Чук В. В. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Хмельниц. коопер. торг.-екон. ін-т. - Кам'янець-Подільський : Медобори-2006, 2013. - 351 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 349-351 . - 500 прим. - ISBN 978-617-681-048-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Коваль, Людмила Миколаївна; Чук, Володимир Васильович; Центральна спілка споживчих товариств України; Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р133819

Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : зб. тест. завдань для студентів спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технологія продукції ресторанного бізнесу" всіх форм навчання / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: Бліщ Р. О.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 39, [1] с. - Бібліогр.: с. [40]. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств УкраїниЛьвівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського