Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (22)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Горальчук А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.

Товма Л. Ф. 
Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхнево-активними речовинами [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 1(10). - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_1(10)__11
Наведено експериментальні дані щодо впливу поверхнево-активних речовин (ПАР) з різною величиною гідрофільно-ліпофільного балансу на піноутворювальну здатність і стійкість піни яєчного білка за присутності жиру. Обгрунтовано вибір ПАР, що надають можливість стабілізувати піноподібні системи, які містять жир. Одержані закономірності надали змогу стабілізувати структуру повітряно-горіхових напівфабрикатів та вдосконалити технологію їх виробництва.
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.309 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Сабадош Г. О. 
Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів [Електронний ресурс] / Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 191-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 683.502 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Нечепуренко К. Б. 
Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, Є. П. Пивоваров, А. Б. Горальчук, Т. В. Трощій // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 108-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 169.778 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Котляр О. В. 
Вплив на піноутворюючу здатність рецептурних компонентів сухого збивного напівфабрикату [Електронний ресурс] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_19
Розглянуто питання розробки технології сухого збивного напівфабрикату для приготування десертних страв із пінною структурою. Обгрунтовано використання поверхнево-активних речовин, які забезпечують високу піноутворювальну здатність і стійкість пін, а також забезпечать утворення стійкої емульсії у результаті змішування сухого збивного напівфабрикату з водою.
Попередній перегляд:   Завантажити - 233.461 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Котляр О. В. 
Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас [Електронний ресурс] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3(10). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_3(10)__10
Надано експериментальні дані щодо впливу стабілізатора, поверхнево-активних речовин (ПАР), соняшникової олії на механічну міцність піноемульсійних систем. Обгрунтовано вибір і концентрації стабілізатора, ПАР, що надають можливість стабілізувати та підвищити механічну міцність піноподібних систем, що містять соняшникову олію. Одержані закономірності надали змогу стабілізувати структуру піноемульсійної системи на основі сухого жирового напівфабрикату.
Попередній перегляд:   Завантажити - 264.361 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Товма Л. Ю. 
Встановлення закономірностей стабілізації піноемульсійних систем [Електронний ресурс] / Л. Ю. Товма, А. Б. Горальчук // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 81-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_12
Розглянуто вплив поверхнево-активних речовин на піноутворювальну здатність і стійкість піни, міцність міжфазних адсорбційних шарів на основі яєчного альбуміну. Показано шляхи регулювання стійкості піноподібних систем з введенням у них жиру.
Попередній перегляд:   Завантажити - 249.626 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Горальчук А. Б. 
Аналітичне обґрунтування розробки молочних десертів [Електронний ресурс] / А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий, Г. О. Сабадош // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 124-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 133.765 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Єфремова О. С. 
Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків [Електронний ресурс] / О. С. Єфремова, А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 123-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 252.849 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Горальчук А. Б. 
Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу [Електронний ресурс] / А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 10-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.009 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Котляр О. В. 
Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем [Електронний ресурс] / О. В. Котляр, Є. О. Клапцов, А. Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 198.54 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Товма Л. Ф. 
Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикату [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, А. Д. Пуніна, А. Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__17
Попередній перегляд:   Завантажити - 308.662 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Омельченко С. Б. 
Вивчення міжфазних адсорбційних шарів з метою розробки технології молочної продукції [Електронний ресурс] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 46-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__11
Надано аналіз експериментальних даних щодо формування міжфазних адсорбційних шарів у пінах та емульсіях. Визначено вид і концентрації поверхнево-активних речовин (ПАР), що надають можливість регулювати міцність міжфазних адсорбційних шарів у дисперсних системах на основі сухого знежиреного молока. Визначено раціональний склад суміші ПАР, який регулює міцність міжфазних адсорбційних шарів, що надає можливість одержати піноемульсійні системи з високою піноутворювальною здатністю, стійкістю піни, пластичністю.
Попередній перегляд:   Завантажити - 409.186 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
13.

Котляр О. 
Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції [Електронний ресурс] / О. Котляр, А. Горальчук, О. Гринченко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 941.913 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Сабадош Г. О. 
Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою [Електронний ресурс] / Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 158-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 195.524 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Омельченко С. Б. 
Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального [Електронний ресурс] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 343-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 333.013 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Гніцевич В. А. 
Реологічні властивості молочно-білкових концентратів [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко, А. Б. Горальчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 182-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_24
Розглянуто принципи структуроутворення молочно-білкових концентратів, проаналізовано вплив технологічних факторів на модуль миттєвої пружності, модуль еластичності й пластичну в'язкість. Побудовано графічні залежності реологічних показників від температури коагуляції, pH середовища й тривалості попередньої пастеризації сколотин. Визначено вплив ступеня етерифікації протопектину ягідної сировини на структурно-механічні властивості концентратів, типи зв'язків, що утворюються вхарчових системах. З огляду на одержані дані зроблено висновок щодо подальшого використання молочно-білкових концентратів у харчовій технології.
Попередній перегляд:   Завантажити - 491.455 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
17.

Котляр О. В. 
Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату [Електронний ресурс] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 295.418 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Товма Л. Ф. 
Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 9-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.13 Mb    Зміст випуску     Цитування
19.

Омельченко С. Б. 
Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системах [Електронний ресурс] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 238-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 380.341 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Омельченко С. Б. 
Визначення раціональних параметрів технологічного процесу виробництва оздоблювальних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук, Н. В. Федак // ScienceRise. - 2015. - № 2(2). - С. 73-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_2(2)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 423.609 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського