Пошуковий запит: (<.>A=Якубчак О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кравців Р. Й. Молоко і молочні продукти : Посіб. для студ. і викл. вищ. навч. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації із спец. 7.130.201 "Зооінженерія" та як навч. посіб. для закл. освіти І - ІІ рівнів акредитації. — Л.: ЛА "Піраміда", 2001
|
2. |
Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва : Підруч. для підготов. фахівців в аграр. вищ. навч. закл. III - IV рівнів акредитації зі спец. "Вет. медицина". — 2-е вид., виправл., доповн. — К.: ТОВ "Біопром", 2005
|
3. |
Якубчак О. М. Вивчення паразитарного забруднення молока. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
4. |
Оленіч Л. О. Особливостi iнвазованостi молока, отриманого вiд корiв приватного сектора та сiльськогосподарських пiдприємств. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
5. |
Бiлик Р. I. Перспективи дiагностики лейкозу великої рогатої худоби методом ПЛР iз використанням проб молока. — 2008 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
6. | Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : зб. метод. рек. — К.: Біопром, 2011
|
7. | Ветеринарно-санітарна експертиза та санітарна оцінка продуктів забою забійних тварин : навч. посіб. — Київ, 2011
|
8. |
Власенко В. В. Ветеринарно-санітарна оцінка шлунка і кишечнику свиней при використанні кормової добавки Dossche. — 2009 // Наук.-техн. бюлетень Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
9. |
Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза молока за лейкозу великої рогатої худоби : [монографія]. — К.: Вид. ПП Лисенко М.М., 2011
|
10. |
Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса за лейкозу великої рогатої худоби : [монографія]. — К.: КОМПРИНТ, 2012
|
11. |
Загребельний В. О. Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : монографія. — К.: Компринт, 2012
|
12. |
Якубчак О. М. Амінокислотний склад та біологічна цінність м'яса за ларвального ехінококозу. — 2012 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
13. |
Якубчак О. М. Критерії оцінки якості м'яса : монографія. — К.: КОМПРИНТ, 2013. — 120, [1]: рис.
|
14. |
Якубчак О. М. Наукові підходи щодо отримання молока та яловичини належної якості : [монографія]. — К.: КОМПРИНТ, 2013
|
15. |
Загребельний В. О. Порівняльна характеристика сучасних методів відбору проб із туш тварин // Біологія тварин. - 2012. - 14, № 1.
|
16. |
Якубчак О. М. Жирнокислотний склад підшкірної жирової тканини за ларвального ехінококозу свиней // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2013. - Вип. 14, № 1/2.
|
17. |
Якубчак О. М. Превентивні заходи щодо виникнення захворювань, спричинених S. еnteritidis // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2013. - Вип. 14, № 1/2.
|
18. |
Якубчак О. М. Оцінка та управління зоонозами в харчовому ланцюзі : монографія. — Київ: Компринт, 2014
|
19. |
Адаменко Л. В. Ветеринарно-санітарна експертиза молока за наявності залишкових кількостей дезінфекційних засобів : [монографія]. — Київ: Компринт, 2014
|
20. |
Якубчак О. М. Аналіз епізоотичної ситуації інфекційних хвороб свиней в Україні // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2014. - № 3.
|
| |