РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 526
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Evtushenko O. Analysis of indicators of workplace occupational injuries at the food industry enterprises of Ukraine // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
2.

Dzhurenko T. Analysis of Text Mining methods in Web search // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
3.

Rybachuk-Iarova T. Analysis of the grain market in Ukraine in the context of land reform // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
4.

Rybachuk-Iarova T. Analysis of the grain market in Ukraine in the context of land reform // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
5.

Ostapenko V. Analysis on application of different grape varieties in the production of icewine. A review // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 4.
6.

Chorna A. Antibacterial biodegradable films for foods // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
7.

Pirog T. Antimicrobial activity of a mixture of surfactants produced by Acinetobacter calcoaceticus IMV B-7241 with antifungal drugs and essential oils // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
8.

Teneva D. Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains against Salmonella pathogens // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
9.

Baykara D. Antimicrobial properties and application of fig seed oil as an additive for chitosan-based films // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
10.

Oseyko M. Antimicrobial properties of model drugs in the systemic concept of health // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 3.
11.

Marinov M. Antimicrobial properties of two naphthopyrandione derivatives with cycloalkanespirohydantoins towards some phytopathogenic and beneficial microorganisms // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
12.

Kuzmin O. Antioxidant ability of alcoholic infusions from vegetable raw materials // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
13.

Kuzmin O. Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
14.

Kuzmin O. Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
15.

Khareba O. Antioxidant characteristics of non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials for restaurant technology // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
16.

Kuzmin O. Antioxidant characteristics of tea-herbal compositions // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 4.
17.

Simakhina G. Antioxidant effectiveness of plant cultures // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1.
18.

Goranova Z. Antioxidant properties and color characteristics of sponge cakes containing functional components // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2.
19.

Mazur L. Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 1.
20.

Shevchenko O. Antioxidant properties of water-alcohol infusions of tea-herbal compositions based on yerba mate // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 3.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського