РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 570
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Zimbru R.-O. Effect of aeration on physicochemical, color and texture characteristics of confectionery foams // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
2.

Cusmenco T. Quality characteristics and antioxidant activity of goat milk yogurt with fruits // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
3.

Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
4.

Goncharuk E. Nature of water bonding in hydrated milk-protein systems // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
5.

Kapustian A. Investigation of the ferric ions complexes with biolygands of probiotic origin // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
6.

Tita M. A. Biological active compounds from native food sources for fermented dairy products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
7.

Deinychenko L. Influence of processing parameters on the techno-functional properties of berry coagulants // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
8.

Gustaw W. Application of plant-based natural additives to improve the bioactive properties of organic artisanal cheeses // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
9.

Muge Hendek Ertop Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
10.

Sokolenko A. Limitation of dynamic power parameters in transitional processes // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
11.

Pogrebnyak A. Influence of geometric and dynamic parameters of a water-polymer jet on characteristics of food products hydro-cutting process // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
12.

Jurkenaite N. Price transmission along the Lithuanian pigmeat supply chain // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
13.

Baliuta S. Fuzzy logic energy management system of food manufacturing processes // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
14.

Lisovska T. Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
15.

Bilyk O. Effect of the complex improver on consumer properties of bakery products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
16.

Vatrenko O. Vacuum-caps membranes' equilibrium state forms based on the energy criterion // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
17.

Pirog T. Influence of tryptophan on auxin-synthesizing ability of surfactant producer Acinetobacter calcoaceticus IMV B-7241 // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
18.

Lange I. Technology and factors influencing Greek-style yogurt (a review) // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
19.

Bouhenni H. Comparative study on chemical composition and antibacterial activity of fenugreek (Trigonella Foenum graecum L.) and cumin (Cuminum cyminum L.) seeds // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
20.

Grek O. Polyphenolic compounds transition into protein-plant concentrates during the deposition of milk proteins by Plantago major L. // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського