РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 526
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Shulga O. Method of pectin esterification determination degree by titrated acidity // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
2.

Ivanova M. Effect of canola oil and natural antioxidant of basil on chemical and sensory properties of fresh cheese // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
3.

Kuzmin O. Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
4.

Oseyko M. Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
5.

Grek O. Influence of wheat food fiber on the structure formation process of whey-creamy cheeses // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
6.

Ciocan M. Effect of some unconventional ingredients on the production of black beer // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
7.

Sachko A. Efficiency of apple juice clarification with using of nano-sized mineral oxides // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
8.

Tekin E. Time temperature indicator film based on alginate and red beetroot (Beta vulgaris L.) extract: in vitro characterization // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
9.

Goralchuk A. Food dispersion systems process stabilization. A review // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
10.

Fang Wang Effect of ultrafine grinding on functional properties of soybean by-products // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
11.

Grek O. Polyphenolic compounds transition into protein-plant concentrates during the deposition of milk proteins by Plantago major L. // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
12.

Paduret S. Influence of maturity stages and variety on viscoelastic properties and mechanical toughness of the strawberries // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
13.

Rachok V. Improving the process of kneading yeast dough with cam working elements // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
14.

Protsenko L. Influence of alpha acids hop homologues of bitter and aromatic varieties on beer quality // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
15.

Rybachuk-Iarova T. Analysis of the grain market in Ukraine in the context of land reform // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
16.

Yakobchuk R. Influence of gas-dynamic parameters of the heat carrier on the efficiency of drying peas in rotary dryers with a fluidized bed // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
17.

Muge Hendek Ertop Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
18.

Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
19.

Lisovska T. Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
20.

Bilyk O. Effect of the complex improver on consumer properties of bakery products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського