Пошуковий запит: (<.>U=Л956-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Поліщук В. М. Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2000
|
2. |
Молоканова Л. В. Споживчі властивості нових видів морозива : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 1999
|
3. |
Чуйко А. М. Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження : монографія. — Х., 2009
|
4. |
Рибак О. М. Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
|
5. |
Поліщук Г. Є. Вплив режимів термомеханічного оброблення на стан води в рослинній сировині та молочно-рослинних сумішах. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Гулак О. В. Дослідження мікробіологічних показників рослинних екстрактів як рецептурних інгредієнтів у виробництві морозива. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
7. |
Поліщук Г. Є. Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Згурський А. В. Перерозподіл пектинових речовин в овочевій сировині при виробництві морозива. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
9. |
Гавриш А. В. Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза. — 2012 // Наука та інновації.
|
10. |
Поліщук Г. Є. Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива. — 2012 // Наука та інновації.
|
11. |
Згурський А. В. Визначення кріоскопічної температури молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 45.
|
12. |
Поліщук Г. Є. Дослідження впливу гідротермічного та механічного оброблення на структуруючу здатність зародків пшениці // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
|
13. |
Бреус Н. М. Математичне моделювання процесу екстрагування у системах "вода/рослинна сировина" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
|
14. |
Поліщук Г. Є. Мікробіологічні показники рослинних екстрактів для виробництва морозива // Біотехнологія. - 2011. - 4, № 4.
|
15. |
Осьмак Т. Г. Розроблення технології морозива з цукрозамінниками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2013
|
16. |
Антонюк О. В. Розроблення технології морозива молочного та ароматичного з рослинними екстрактами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2014
|
17. |
Осьмак Т. Удосконалення технології морозива з фруктозою // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
|
18. |
Мартич В. В. Розроблення технології морозива із зародками пшениці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2014
|
19. |
Бреус Н. М. Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
|
20. |
Bass O. Investigation of viscous characteristics of ice cream mixtures with starch syrup // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
|
| |