Антонюк О. В. Розроблення технології морозива молочного та ароматичного з рослинними екстрактами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / О. В. Антонюк; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 c. - укp.Розроблено технології морозива за рахунок використання екстрактів із нових видів квіткової та трав'яної сировини, одержуваних із застосуванням обладнання різного принципу дії. Досліджено екстракти різних видів квіткової та трав'яної сировини. Доведено доцільність застосування віброекстрактору для одержання екстрактів у технології морозива нових видів. Встановлено, що екстракти лаванди, троянди та гібіскусу є перспективними натуральними інгредієнтами для виробництва морозива з рослинними екстрактами. Зазначено, що природні барвники, органічні кислоти, антиоксиданти, антимікробні, структуруючі, ароматичні та біологічно активні речовини у складі екстрактів спроможні формувати оригінальні органолептичні та фізико-хімічні показники, збагачувати морозиво біологічно цінними сполуками та покращувати його мікробіологічні характеристики. Індекс рубрикатора НБУВ: Л956-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА409663 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|