Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000321090<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Поліщук Г. Є. Вплив режимів термомеханічного оброблення на стан води в рослинній сировині та молочно-рослинних сумішах / Г. Є. Поліщук, А. В. Згурський, В. А. Михайлик, О. С. Парняков // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 71-75. - Бібліогр.: 17 назв. - укp.Наведено дослідження зміни фізико-хімічних показників гарбуза свіжого, порошку з гарбуза та молочно-гарбузових сумішей під впливом термомеханічного оброблення. Доведено можливість використання гарбуза як вологозв'язувального компонента у порівнянні з традиційно використовуваними стабілізаційними системами. Визначено рекомендовані режими приготування молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива. Індекс рубрикатора НБУВ: Л956-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|