РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000482326<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Осьмак Т. Г. 
Розроблення технології морозива з цукрозамінниками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Т. Г. Осьмак; МОНМС України, Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 24 c. - укp.

Розроблено технологію морозива з цукрозамінниками: фруктозою та глюкозно-фруктозними сиропами з додаванням білкової домішки - сиру кисломолочного. Досліджено температуру замерзання сумішей для морозива з цукрозамінниками. За допомогою методу ортогонального композиційного планування другого порядку науково обгрунтовано оптимальні склад та параметри процесу фризерування суміші. За допомогою диференційно-сканувальної калориметрії встановлено, що введення до складу морозива з цукрозамінниками сиру кисломолочного дозволяє підвищити масову частку зв'язаної вологи. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками. Досліджено амінокислотний склад морозива з фруктозою і сиром кисломолочним.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л956-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА395893 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського