Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000307567<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Рибак О. М. Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. М. Рибак; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 c. - укp.Науково обгрунтовано заміну 40 - 50 % стабілізаційної системи на вівсяне борошно для одержання морозива з нормативними показниками. Виявлено, що за температури пастеризації сумішей для виробництва морозива у гідратованому вівсяному борошні відбувається пластифікація полісахаридів молекулами води, що підтверджується значним зниженням вмісту кластерів і переважанням доменів води. Встановлено, що полісахариди вівсяного борошна запобігають міграційній перекристалізації водної фази та посилюють структурно-механічний фактор стійкості повітряної фази морозива. Індекс рубрикатора НБУВ: Л956-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА380705 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|