РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000026371<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Туринський В. М. 
Технологія виробництва овечих сирів в колективних і фермерських господарствах / В. М. Туринський, О. Д. Горлова, Є. П. Тимофієв. - К. : БМТ, 2000. - 135 c. - Бібліогр.: с. 119-120. - укp.

Висвітлено науково-виробничий досвід машинного доїння овець на установці "Асканія", нову технологію виготовлення розсільної бринзи та твердих сирів "Пекоріно" та "Качковал" у ДГ "Маркеєво" ІТ "Асканія-Нова". Розглянуто фізико-хімічні особливості, санітарно-гігієнічні показники овечого молока, вимоги і методи визначення його якості, а також процес прийому, підготовки і зсідання молока.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л951.1 + Л958.1\9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА599343 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського