РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (152)Автореферати дисертацій (24)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 209
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
Вісник Львівської комерційної академії. — Л., 2007. — 178 с. - (Сер. товарозн.; Вип. 8).
2.

Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2009
3.

Дробот В. І. Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Штефан Є. В. Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками. — 2005 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
6.

Сафонова О. М. Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Дорохович В. В. Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Черно Н. К. Вівсяне печиво з додаванням хітин-протеїнового комплексу. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Дробот В. І. Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Оболкіна В. І. Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Дорохович В. В. Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Сирохман І. В. Наукові спрямування у поліпшенні споживних властивостей та якості борошняних кондитерських виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Яценко В. М. Нова сировина для борошняних кондитерських виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Дорохович А. М. Нова технологія заварного пряника. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Кондратова И. И. Разработка технологии изготовления печенья с изомальтом. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Яременко О. М. Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Пересічний М. І. Сучасні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
18.

Чуйко А. М. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2003
19.

Полякова А. В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук. — Донецьк, 2008
20.

Дідик І. В. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2003
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського