Оболкіна В. І. Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива / В. І. Оболкіна, Н. О. Залевська // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 98-99. - укp.
Розроблено технологію здобного печива у разі застосування нової стабілізаційної комплексної суміші поверхнево-активних речовин.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"