РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000221095<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Чуйко А. М. 
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16 / А. М. Чуйко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 c. - укp.

Науково обгрунтовано доцільність використання порошків із виноградних вичавків, одержаних за кріогенною технологією, у виробництві борошняних виробів. Встановлено, що введення кріас-порошків до рецептур бісквітних, пісочних і дріжджових напівфабрикатів дозволяє одержати високоякісну готову продукцію з покращаними структурно-механічними властивостями, підвищеною біологічною цінністю та подовженими термінами зберігання. На основі знайдених закономірностей розроблено рецептури та технології борошняних виробів з використанням кріас-порошків із виноградних вичавків. Здійснено апробацію запропонованих розробок на підприємствах громадського харчування та хлібопекарної промисловості Харкова і визначено економічний ефект від їх можливого впровадження.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА327887 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського