Сирохман І. В. Наукові спрямування у поліпшенні споживних властивостей та якості борошняних кондитерських виробів / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 40-43. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Проведено роботу щодо розроблення нових борошняних кондитерських виробів на базі використання натуральної сировини з функціональними властивостями: дикорослі плоди та ягоди, порошки і вичавки ягід, харчові волокна, антиоксиданти рослинного походження, флавоноїди тощо. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-106
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|