РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000207905<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сирохман І. В. 
Наукові спрямування у поліпшенні споживних властивостей та якості борошняних кондитерських виробів / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 40-43. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Проведено роботу щодо розроблення нових борошняних кондитерських виробів на базі використання натуральної сировини з функціональними властивостями: дикорослі плоди та ягоди, порошки і вичавки ягід, харчові волокна, антиоксиданти рослинного походження, флавоноїди тощо.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-106

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського