Дорохович В. В. Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. В. Дорохович // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 56-59. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Запропоновано класифікацію борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. Спираючись на основні принципи кваліметрії, запропоновано методологію визначення ефективності їх рецептурного складу.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"