РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (55)Автореферати дисертацій (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-32$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Арсеньєва Л. Ю. Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Сафонова О. М. Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Мадзиевская Т. А. Растения-антиоксиданты для хлебобулочных и кондитерских изделий. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Мадзиевская Т. А. Фитокомпозиции и витаминно-минеральные премиксы производства УП "Унитехпром БГУ", обогащающие хлебобулочные изделия витаминами группы B. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Ковбаса В. М. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.01. — К., 1998
6.

Арсеньєва Л. Ю. Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2007
7.

Нікончук О. А. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 1999
8.

Шаран Л. О. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
9.

Лебеденко Т. Є. Розробка комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 1998
10.

Топораш І. Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02. — О., 2005
11.

Антонюк М. М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
12.

Сімакова О. О. Розробка технології виробів з дріжджового тіста з використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1998
13.

Ситник І. П. Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2002
14.

Савчук Н. І. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2002
15.

Удворгелі Л. І. Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2004
16.

Гавриш Т. В. Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2005
17.

Білик О. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
18.

Махинько В. М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
19.

Сильчук Т. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2004
20.

Борисенко О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського