РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (38)Автореферати дисертацій (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Kovalenko O. The kinetics of the processes of extracting the Cu(II) and Fe(III) ions from aqueous solutions by the biosorbents based on pea processing waste // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/10.
2.

Белінська С. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
3.

Капрельянц Л. В. Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование : монография. — Одесса: ТЭС, 2014
4.

Атанасова В. В. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2012
5.

Бабич А. О. Селекція, виробництво, торгівля і використання сої у світі : монографія. — К.: Аграр. наука, 2011
6.

Дехтяренко Н. В. Особливості приготування і ферментація соєвого молока представниками роду Lactobacillus. — 2011 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
7.

Тележенко Л. М. Оцінка ефективності механічного диспергування біологічних об'єктів на основі бобових культур. — 2011 // Харч. пром-сть.
8.

Пожіткова Л. Г. Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої : автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2008
9.

Тракслер І. С. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11. — К., 2008
10.

Федорук Р. С. Перспективи та передумови зростання виробництва і використання сої та продуктів її переробки в Україні. Біологічна роль поживних та антипоживних компонентів сої // Агроекол. журн.. - 2008. - Спец. вип.
11.

Ганзенко В. В. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2007
12.

Долінський А. А. Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі. — 2007 // Наука та інновації.
13.

Долінський А. А. Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої. — 2006 // Наука та інновації.
14.

Семинский А. О. Определение кинетических характеристик пульсационного размола сои в воде. — 2006 // Пром. теплотехника.
15.

Єфіменко О. А. Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — О., 2006
16.

Заболотний О. Г. Проблеми підвищення ефективності виробництва сої і технології її переробки : Моногр. — Вінниця: Кн.-Вега, 2006
17.

Данчук Ю. І. Соєве молоко як сировина для виробництва комбінованих білкових продуктів // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 6.
18.

Селіванська І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2005
19.

Арсеньєва Л. Ю. Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Марчевський В. М. Технологія і пристрій для розмелу рослинної сировини у воді. — 2004 // Пром. теплотехника.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського