Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Kovalenko O. The kinetics of the processes of extracting the Cu(II) and Fe(III) ions from aqueous solutions by the biosorbents based on pea processing waste // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/10.
|
2. |
Белінська С. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
|
3. |
Капрельянц Л. В. Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование : монография. — Одесса: ТЭС, 2014
|
4. |
Атанасова В. В. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2012
|
5. |
Бабич А. О. Селекція, виробництво, торгівля і використання сої у світі : монографія. — К.: Аграр. наука, 2011
|
6. |
Дехтяренко Н. В. Особливості приготування і ферментація соєвого молока представниками роду Lactobacillus. — 2011 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
|
7. |
Тележенко Л. М. Оцінка ефективності механічного диспергування біологічних об'єктів на основі бобових культур. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
8. |
Пожіткова Л. Г. Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої : автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2008
|
9. |
Тракслер І. С. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11. — К., 2008
|
10. |
Федорук Р. С. Перспективи та передумови зростання виробництва і використання сої та продуктів її переробки в Україні. Біологічна роль поживних та антипоживних компонентів сої // Агроекол. журн.. - 2008. - Спец. вип.
|
11. |
Ганзенко В. В. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2007
|
12. |
Долінський А. А. Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі. — 2007 // Наука та інновації.
|
13. |
Долінський А. А. Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої. — 2006 // Наука та інновації.
|
14. |
Семинский А. О. Определение кинетических характеристик пульсационного размола сои в воде. — 2006 // Пром. теплотехника.
|
15. |
Єфіменко О. А. Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — О., 2006
|
16. |
Заболотний О. Г. Проблеми підвищення ефективності виробництва сої і технології її переробки : Моногр. — Вінниця: Кн.-Вега, 2006
|
17. |
Данчук Ю. І. Соєве молоко як сировина для виробництва комбінованих білкових продуктів // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 6.
|
18. |
Селіванська І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2005
|
19. |
Арсеньєва Л. Ю. Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
20. |
Марчевський В. М. Технологія і пристрій для розмелу рослинної сировини у воді. — 2004 // Пром. теплотехника.
|
| |